free counters counter www.com2.gr

Στον επόμενο τόνο η ώρα θα είναι

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΟ BIG BROTHER

Επάγγελμα:Τελειόφοιτος Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Ημερομηνία γέννησης:10/10/1986
Χόμπι:Μπάσκετ
Ύψος:181 cm
Βάρος:74 kg
Email:alexis@big-brother.gr
Διαβάστε τους όρους αποστολής email

Αλέξης, O ναυτικός – Βίρα τις άγκυρες!

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει κάνει αυτό το παιδί στη ζωή του, αλλά σαν να έχει χάσει το μέτρημα και να μην ξέρει πόσες αμαρτίες έχει κάνει μέχρι στιγμής. Βέβαια όταν ζεις το σήμερα σαν να μην υπάρχει αύριο, μάλλον μπλέκεσαι εύκολα με τους υπολογισμούς.

Μένει με τη γιαγιά του και έχει τέσσερα αδέλφια. Εργάζεται και σαν barman γιατί του αρέσει η νύχτα αλλά και η επικοινωνία με τον κόσμο. Είναι άτομο με απίστευτη ψυχραιμία και μπορεί να διαχειριστεί πολύ εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Δεν χάνει αθλητική εκπομπή. Του αρέσει να φλερτάρει και όταν ενδιαφέρεται για μια κοπέλα θα την κυνηγήσει. 

Όπως καταλαβαίνετε, η γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να τον ανεβάσει στον 7ο ουρανό αλλά και απότομα να τον στείλει 7 υπόγεια κάτω. 

«Άντε καλέ, κόβεται το σεξ;», είπε μια φορά και έναν καιρό η καλή μας Θεοπούλα και ο Αλέξης μας, απόλυτα συμφώνησε μαζί της.  Και μιας και τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται, δικαίως να υποθέσουμε ότι και εκείνη με τη σειρά της θα συμφωνήσει με τον Αλέξη ότι το σεξ είναι αυτό που μπορεί να σου λείψει περισσότερο όντας σε ένα σπίτι για αρκετό χρόνο; Δικαίως μάλλον…

Του κάναμε μερικές ερωτήσεις και να τι μας απάντησε: 

Ερ. Με 5 λέξεις περιέγραψε τον εαυτό σου.

Απ. Ήρεμος, καλός, πεισματάρης, τρυφερός, αποφασιστικός

Ερ. Σούσι ή τηγανιτά καλαμαράκια

Απ. Τηγανιτά καλαμαράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου